ΠΑΡΟΧΕΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ : Το φωτεινό εστιατόριο στο Hotel Hermes χρησιμοποιείται για πρωινό από τις 06:30 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. Ο πλήρης μπουφές μας για πρωινό προσφέρει φρεσκάδα και ποιότητα στις επιλογές μας μαζί με ελληνικό γιαούρτι, μέλι, φρουτοσαλάτα, σπιτικές μαρμελάδες, αυγά, λουκάνικα, δημητριακά, κρουασάν, φρούτα και πολλά άλλα ελληνικά γλυκά. Ως εστιατόριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ομάδες ατόμων (γκρουπ) με ειδικά μενού για να επιλέξετε.
Το ξενοδοχείο έχει την κατάλληλη πιστοποίηση HACCP και ISO.
Η κομψότητα στη διαμονή σας και οι άψογες υπηρεσίες είναι λίγα μόνο από τις χαρακτηριστικά που θα συναντήσετε στο ξενοδοχείο μας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ : Υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο internet καθώς και ένας υπολογιστής που διατίθεται στο λόμπι του ξενοδοχείου, δωρεάν.

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες : Το ταξιδιωτικό γραφείο μας μπορεί να σας βοηθήσει με το ταξίδι σας στην Ελλάδα και να οργανώσει περιηγήσεις στα αξιοθέατα και ημερήσιες εκδρομές στην Αθήνα (επίσκεψη στην Ακρόπολη, Αρχαιολογικό Μουσείο, Αρχαία Αγορά, περιοχή Πλάκα κλπ)

ΜΠΑΡ : υπάρχει ένα μπαρ μοντέρνου σχεδιασμού στο χώρο του λόμπι διακοσμημένο με έργα ζωγραφικής της Corinnna O’ Brian και ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Επίσης υπάρχουν πολλά περιοδικά για να διαβάσετε, επιτραπέζια παιχνίδια, και μια 42’ δορυφορική τηλεόραση.

ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ : για τους μικρούς επισκέπτες μας. Ένα όροφο πάνω από το λόμπι (δίπλα στο εστιατόριο) υπάρχει αίθουσα παιχνιδιών που θα κρατήσει απασχολημένα και δημιουργικά τα παιδιά σας.

TripExpert
Best Choice
Tripadvisor
Venere
Greek Guide
Holiday Check
Athinorama
Students
hotels
Visit our Affiliate Hotels In Athens
HERMES HOTEL
Απόλλωνος 19  
ΤΚ 10556 Αθήνα
Tηλ.+30 2103222706,
Fax. +30 2103211800,  
e-mail: hermes@athenshotelsgroup.com 
© 2019 HERMES HOTEL ATHENS. All rights reserved.   |   MHTE:  0206K012A0012300